13 Mar

Hissvägraren

Se Olof Bergström som den enstörige Hissvägraren som har levt hela livet i samma fastighet. Med glimten i ögat ger han oss den tragikomiska och dråpliga berättelsen om sitt liv.
Här finns kärleken till hunden Kafka som älskade rimmad poesi och som spelar en stor roll på mer än ett sätt. Den stora kärleken till prinsessan Diana, ett misslyckat besök på sexklubb och besök på okända människors begravningar. Och så klart hissen Enok, Kone läst i hisspegeln, den enda han numera kan prata med. Men ganska nyligen har slumpen gjort att han fått kontakt med en trevlig och märkligt bekant ung kvinna.

Mer info:
http://regionteatern.se

Datum: 2018-03-13

Tid: 12:00

Plats: Karlshamn, Lokstallarna, Stora salen

Biljettinfo:

Biljetter via KÖP BILJETT på denna sida, Lundins Bokhandel, Stora Coop, Turistbyrån samt speldagen från klockan 11.00 i kassan på Lokstallarna. Priser: 150 kronor, scenpass 110 kronor. Soppa serveras från klockan 11.30. Gruppbiljetter ring Sören Fohlström telefon 0454-32 92 13, mobil 0761-81 88 76 alt. e-post fohlstrom@gmail.com Medverkande: Olof Bergström. Speltid: 50 minuter. Ej paus. .Tillgänglighet: lokalen är anpassad för personer med rörelsenedsättning och har handikapplatser. Lokstallarna har handikapptoalett. Ledsagare går gratis.

Köp biljett