06 Okt

Bortbytingen

En mamma och en pappa är väldigt upptagna med viktiga saker. De försöker följa alla möjliga tips om hur de ska få mer tid för familjen. Smarta inredningstips för att få ordning på alla saker och kläder hemma. Matlagningstips för att alla ska må bra och hålla sig friska. De är stressigt för dem med allt som måste göras och alla tips som ska följas. Nu har de fått ett tips om att skogspromenader ska vara rogivande. Men till och med när de ger sig ut på skogspromenad låter de sig störas av sina telefoner. Och så händer det som inte får hända. De glömmer barnvagnen med sitt lilla barn i skogen!

Datum: 2018-10-06

Tid: 15:00

Plats: Karlshamn, Lokstallarna, Stora salen

Biljettinfo:

Gratisbiljetter kan hämtas på barnavdelningen på Karlshamns Stadsbibliotek från klockan 10.00 den 4 oktober. ( Vi lägger inte undan några biljetter)
Först till kvarn! Överblivna biljetter i kassan på Lokstallarna. Medverkande: Martin Ellborg, Elin Rusk, Björn Johansson Boklund och Agnes Forstenberg. Speltid: 50 minuter. Från 6 år. Arrangör: Karlshamns Riksteaterförening i samarbete med Kultur Karlshamn.