05 Maj

Nayrab

Nayrab är ett medryckande möte mellan traditionell musik från Mellanöstern och nyskapad koreografi. Titeln betyder slättmark på syriska och är namnet på den by i Syrien där kompositören, Tarek Alhadj, föddes. Hans musik bär en hel regions poesi och spelas live på scenen.

Nio dansare kastar sig ut i dansstilen FuittFuitt. En dansad motståndsanda, en flödande rörelse som vägrar låta sig hejdas. De låter instinkterna styra och böljar fram till musiken i en lyrisk trans. Nayrab vill inspirera vårt sätt att leva och ger dig en pulserande upplevelse som känns långt ut i salongens stolsrader.

Information om arrangemanget:

BUSSRESA FRÅN REGIONTEATERN INGÅR. Vill du åka tillsammans med oss från Växjö och tillbaka maila info@regionteatern.se med antal personer och namn på de resande. Föreställningsbiljett köps separat via länken “KÖP BILJETT” på denna sida. (Föreställningsbiljetten gäller sedan som bussbiljett hem så spara den).

Mer info:
https://www.skanesdansteater.se/sv/performance/nayrab-0

Datum: 2019-05-05

Tid: 19:00

Plats: Karlskrona, Konserthusteatern

Biljettinfo:

Vuxen 240 kr, med Scenpass/grupp 190 kr, pensionär 190 kr, studerande/ungdom t o m 25 år 90 kr, med Scenpass 50 kr.
Köps på www.karlskrona.riksteatern.se, Turistbyråerna i Karlskrona, Karlshamn, Sölvesborg, Ronneby bibliotek samt knappen "Köp biljett" på denna sida.

Köp biljett

Scenpasserbjudande: Vuxen 50 kr i rabatt och studerande/ungdom 40 kr i rabatt