03 Okt

LUST

I hundratals år har kvinnans lust och sexualitet tillhört någon annan är henne själv. Hur gick det till? När blev den någon annans? Och inte minst, vems är den nu? Genom samtal och intervjuer med kvinnor i olika åldrar och med olika bakgrund utforskar vi vad kvinnlig lust är idag, varför den varit på vift och varför den genom historien varit så skrämmande att den inskränkts, kontrollerats och patologiserats. Lust tar med oss på en scenisk resa över knottrig hud och fladdrande hjärtan. Medverkande: Saskia Husberg, Anja Lek Paulsson och Leonie Vincent.

Information om arrangemanget:

Speltid: 2 timmar inkl. 20 minuters paus. Eftersamtal inkluderas i föreställningens speltid. Tillgänglighet: Lokalen är anpassad för personer med rörelsenedsättning men lokalen har ej hörslinga. Lokstallarna har handikapptoalett.

Mer info:
http://www.regionteatern.se

Datum: 2019-10-03

Tid: 19:00

Plats: Karlshamn, Lokstallarna, Stora salen

Biljettinfo:

Förköp: www.riksteatern.se/karlshamn, Lundins Bokhandel, Stora Coop och Karlshamns Turistcenter. Överblivna biljetter i kassan på Lokstallarna från klockan 18.00. Priser: vuxen 275 kronor, scenpass 230 kronor. Pensionär 190 kronor. Studerande och ungdomar t.o.m. 25 år 90 kronor. Scenpass studerande och ungdomar t.o.m. 25 år 50 kronor. Ledsagare går gratis. Köp 2 biljetter och ledsagaren får sina pengar tillbaka i kassan på Lokstallarna.

Köp biljett