27 Okt

Femmes Totales - rapport från verkligheten

En musikalisk humoristisk föreställning i talkshowformat om att vara kvinna mitt i livet. Tre kvinnor i olika åldrar med olika liv och bakgrunder. Som jazzmusiker, skådespelare och artist/ sjuksköterska berättar de om att vara kvinna mitt i livet. I föreställningen varvas betraktelser och dialoger med livemusik sång och humor. Alla kvinnor är unika men igenkänningsfaktorn kommer att vara stor. Föreställningen passar även för män. Roligt, tänkvärt och med stor värme!
Medverkande: Elin Sandelius, Anette Castell och Britta Lindgren. Speltid: 70 minuter.

Information om arrangemanget:

I samband med föreställningen visas utställningen Pang, pang, Patriarkatet. Sverige är fyllt av begåvade kvinnliga serietecknare som producerar seriestrippar. Men ingen av dem får en daglig publicering av en serie i svenska dagstidningar. Med den här utställningen presenteras tolv av Skandinaviens bästa och mest lovande strippserieskapare. Tolv kvinnor, var och en med sin egen stil.
Tillgänglighet: Lokalen är anpassad för personer med rörelsenedsättning och lokalen har hörslinga. Handikappvänligt med tillgång till hiss.

Mer info:
https://www.facebook.com/Femmes-Totales-529485037563292/?modal=a

Datum: 2019-10-27

Tid: 16:00

Plats: Karlshamn, Folkets Hus, B – salen

Biljettinfo:

Förköp: www.riksteatern.se/karlshamn, Lundins Bokhandel, Stora Coop och Karlshamns Turistcenter. Överblivna biljetter i kassan på Folkets Hus från klockan 15.00. Pris: 200 kronor. Ledsagare går gratis. Köp 2 biljetter och ledsagaren får sina pengar tillbaka i kassan på Folkets Hus.

Köp biljett