16 Nov

Balladen om Nygatan 8 - Cornelis Vreeswijk

I en visuell musikföreställning fylld med Cornelis Vreeswijks underbara musik och mångbottnade texter får vi möta ett par som lever ett lugnt liv i ett hus på Nygatan 8. De lever för sina rutiner och sin trygghet men har tappat bort lust och passion på vägen. Men så plötsligt en dag flyttar det in en okänd familj i deras hem. Utan förvarning och utan någon som helst förklaring. Det inrutade livet på Nygatan 8 vänds uppochner. Kaos infinner sig. Med hjälp av fantastiska musiker och en sjungande ensemble kommer vi uppleva mötet mellan det vi känner så väl och det ännu helt okända.

Information om arrangemanget:

Speltid: 90 minuter. Ej paus. Tillgänglighet: Lokalen är anpassad för personer med rörelsenedsättning. Stadsteatern har rullstolsramp, handikapptoalett, handikapplatser och IR-slinga. Meddela kassan om du har rullstol eller permobil.

Datum: 2019-11-16

Tid: 19:00

Plats: Karlshamn, Stadsteatern

Biljettinfo:

Förköp: www.riksteatern.se/karlshamn, Lundins Bokhandel, Stora Coop och Karlshamns Turistcenter. Överblivna biljetter i kassan på Stadsteatern från klockan 18.00. Priser: vuxen 250 kronor, scenpass 200 kronor. Pensionär 220 kronor, scenpass 170 kronor. Ungdomar t.o.m. 20 år 70 kronor. Ledsagare går gratis. Köp 2 biljetter och ledsagaren får sina pengar tillbaka i kassan på Stadsteatern.

Köp biljett