05 Okt

Näss

Näss har fötts ur kontrasten mellan en framåtskridande modernitet och hårt fastlåsta traditioner i det marockanska samhället. Fouad Boussouf, koreograf och dansare låter motpolerna traditionellt och modernt samspela i dansverket. Med en fot i Marocko och den andra i Paris-förorten Val-de-Marne lånar Cie Massala uttryck från stilar som hiphop, och nycirkus. I skapandet av Näss har också marockanska folkdanser fått utgöra källor till inspiration. Allt från reggada med sina rytmiska trumslag till ahidous, en mer festlig dans med tamburin och kollektiva handslag.

Information om arrangemanget:

Speltid: 55 minuter. Turnerar med Dansnät Sverige. Tillgänglighet: Lokalen är anpassad för personer med rörelsenedsättning men lokalen har ej hörslinga. Lokstallarna har handikapptoalett.

Datum: 2019-10-05

Tid: 19:00

Plats: Karlshamn, Lokstallarna, Stora salen

Biljettinfo:

Förköp: www.riksteatern.se/karlshamn, Lundins Bokhandel, Stora Coop och Karlshamns Turistcenter. Överblivna biljetter i kassan på Lokstallarna från klockan 18.00. Priser: vuxen 240 kronor, scenpass 190 kronor. Pensionär 190 kronor. Studerande och ungdomar t.o.m. 25 år 90 kronor. Scenpass studerande och ungdomar t.o.m. 25 år 50 kronor. Ledsagare går gratis. Köp 2 biljetter och ledsagaren får sina pengar tillbaka i kassan på Lokstallarna

Köp biljett