13 Sep

Bibi Ha Bibi - Invigning av dansscen -

Bibi Ha Bibi är en underhållande duett mellan två dansare som för tankarna till wrestling, capoeira, arga leken och barnramsor. Med inspiration av inuitisk strupsång är Bibi Ha Bibi en föreställning där både röst och rörelse är högst närvarande. Det absurda och djuriska varvas med det clownlika och komiska i en uppsluppen miljö där skratt är tillåtet. Är det en tvekamp, en duell, en rit eller en lek? Bedöm själv!

Information om arrangemanget:

Invigningen av dansscenen i Lokstallarna. Huvudakt Bibi Ha Bibi. Den 13 september slår Regionteatern upp dörrarna till deras nya dansscen i Lokstallarna! De bjuder in till en festlig öppningskväll med den underhållande dansföreställningen Bibi Ha Bibi. Kvällen bjuder också på en exklusiv örhandsvisning av föreställningen Lohengrin Dreams av svenska koreografen Charlotte Engelkes samt danssamtal fl med Dans i Blekinge och flera överraskningar. Tillgänglighet: Lokalen är anpassad för personer med rörelsenedsättning men lokalen har ej hörslinga. Lokstallarna har handikapptoalett.

Datum: 2019-09-13

Tid: 18:00

Plats: Karlshamn, Lokstallarna, Stora salen

Biljettinfo:

Förköp: www.riksteatern.se/karlshamn, Lundins Bokhandel, Stora Coop och Karlshamns Turistcenter. Överblivna biljetter i kassan på Lokstallarna från klockan 17.00. Priser: vuxen 240 kronor, scenpass 190 kronor. Pensionär 190 kronor. Studerande och ungdomar t.o.m. 25 år 90 kronor. Scenpass studerande och ungdomar t.o.m. 25 år 50 kronor. Ledsagare går gratis. Köp 2 biljetter och ledsagaren får sina pengar tillbaka i kassan på Lokstallarna.

Köp biljett