01 Mar

Dansa med mig

Pjäsen handlar om en kvinna och hennes stora längtan efter sammanhang. Hon talar i en enda ström till den kärlek som inte längre är hos henne och till den som han kanske lämnat henne för.
Allt medan hon blottar ett liv som blivit ”så fattigt på egentligt innehåll” att flaskan nu är hennes enda fasta hållpunkt. Kvinnan rör sig fram och tillbaka i vågskvalp som förde hon en fruktlös kamp att koppla grepp om sin historia och vad hon varit med om. Så fort marken börjar kännas stadig under fötterna rycks den undan igen. Vad är det egentligen som har hänt mellan henne och mannen?

Information om arrangemanget:

Speltid: 1 timme och 15 minuter. Medverkande Anna Maria Käll. Efter föreställningen har Karlshamns Riksteaterförening årsmöte. Efteråt bjuds det på smörgåstårta. Tillgänglighet: Lokalen är anpassad för personer med rörelsenedsättning. Lokalen har ej hörslinga. Lokstallarna handikappering och det finns handikapptoalett.

Mer info:
http://www.regionteatern.se

Datum: 2020-03-01

Tid: 15:00

Plats: Karlshamn, Lokstallarna, Stora salen

Biljettinfo:

Förköp: www.riksteatern.se/karlshamn, Lundins Bokhandel och Stora Coop. Överblivna biljetter i kassan på Lokstallarna från klockan 14.00. Pris:160 kronor. Fri entre för medlemmarna i Karlshamns Riksteaterförening. Ledsagare går gratis. Köp 2 biljetter och ledsagaren får sina pengar tillbaka i kassan på Lokstallarna.

Köp biljett