08 Feb

Scenlabbet

Välkommen till teaterns och dansens underbara värld! Med hjälp av lekfulla dans- och dramaövningar och teaterns magiska rum får du och ditt barn möjlighet att uttrycka er på olika sätt. Lust och glädje kommer att stå i fokus och vi samarbetar och har roligt tillsammans. Ni träffar våra omtyckta pedagoger Linnéa Eriksson (drama) och Sofia Berglund (dans). Barn från sex år tillsammans med en vuxen är varmt välkomna till en rolig, mysig, fartig stund med Regionteatern i Lokstallarna!

Information om arrangemanget:

Speltid: 60 minuter. Från 6 år tillsammans med vuxen. Medverkande: Linnéa Eriksson (drama) och Sofia Berglund (dans). Tillgänglighet: Lokalen är anpassad för personer med rörelsenedsättning men lokalen har ej hörslinga. Lokstallarna har handikapptoalett
.

Mer info:
http://www.regionteatern.se

Datum: 2020-02-08

Tid: 10:00

Plats: Karlshamn, Lokstallarna, Stora salen

Biljettinfo:

Förköp: www.riksteatern.se/karlshamn, Lundins Bokhandel och Stora Coop. Överblivna biljetter i kassan på Lokstallarna från klockan 9.00. Ledsagare går gratis. Köp 2 biljetter och ledsagaren får sina pengar tillbaka i kassan på Lokstallarna. Pris: 40 kronor/person.

Köp biljett