15 Apr

Pojken och stjärnan

Natthimlen är mörk och stilla och full av stjärnor. Cirkustältet är tomt och tyst. Men i eldslukarens vagn lyser det. Där föds ett barn med vidöppna ögon kommer han till världen och ser sig allvarsamt omkring. Samma natt föds också ett litet föl i cirkushästarnas vagn. Det är märkvärdigt de föds samma natt och två stjärnor tänds på natthimlen ovanför cirkustältet.
Pojken Pépé och hästen Stjärna blir bästa vänner. De leker och tränar cirkuskonster och får en dag uppträda tillsammans. Men cirkusdirektören är inte nöjd. Stjärna skickas bort på en lastbil och en väntande fångenskap.

Information om arrangemanget:

Speltid: 55 minuter. För barn mellan 5-8 år och deras vuxna. Medverkande: Åsa Ahlander, Ola Citron, Oscar Hielm och Åsa Hörling. Tillgänglighet: Lokalen är anpassad för personer med rörelsenedsättning men lokalen har ej hörslinga. Lokstallarna har handikapptoalett.

Mer info:
http://www.teatersagohuset.nu

Datum: 2020-04-15

Tid: 16:00

Plats: Karlshamn, Lokstallarna, Stora salen

Biljettinfo:

Förköp: biljetter via Nortic.se eller biblioteken i Karlshamns kommun fr.o.m. 1 januari 2020. Överblivna biljetter i kassan på Lokstallarna från klockan 15.00. Endast kontant betalning. Pris: 60 kronor/person.